Visa samarbejder med Circle for at lade kortudstedere integrere USDC-betalingsmuligheder

Visa annoncerede i dag et partnerskab med Circle Internet Financial – et af firmaerne bag Ethereum-baseret stablecoin US Dollar Coin (USDC) – for at tilføje USDC-betalingsevne til Visa-kreditkort.

Ifølge Forbes vil Circle arbejde med udvalgte Visa-kreditkortudstedere for at integrere USDC-software i deres platforme for at sende og modtage USDC-betalinger.

”Dette vil være det første firmakort, der giver virksomheder mulighed for at bruge en saldo på USDC,” fortalte Visas Crypto-chef Cuy Sheffield til Forbes. „Og så tror vi, at dette vil øge det anvendelighed, som USDC kan have for Circles forretningskunder, betydeligt.“

Til sidst vil Visa-støttede virksomheder være i stand til at sende USDC-betalinger internationalt til andre Visa-støttede virksomheder, ifølge Forbes. Midlerne konverteres til den nationale valuta og kan derefter bruges hvor som helst, der accepterer Visa.

Partnerskabet har også konsekvenser for udbydere af Crypto Cash-tegnebøger, hvoraf 25 allerede arbejder med gennem sit Fast Track-program, en fintech-accelerator. Fast Track-medlemmer vil nu være i stand til at pilotere deres egne USDC-integrationsinitiativer.

Andre udbydere af tegnebøger – som Blockfi, som i går meddelte, at de ville lancere et Visa-kort tidligt næste år – vil være i stand til at bruge USDC i første kvartal af 2021, rapporterer Forbes.