OKCoin Exec sier at PayPal vil øke kryptoptakelse, hvis det er sant

OKCoins COO sa at en PayPal-kryptoliste ville gi industrien stor eksponering.

Ryktene dukket nylig opp om mainstream-betalingsgiganten PayPal og la krypto som et alternativ på sin plattform. Selv om han ikke hadde noen ytterligere informasjon om legitimiteten til ryktene, sa COCO, COO Jason Lau, at digitale eiendeler på PayPal ville ytterligere kryptoptagelse.

„Når en tradisjonell aktør som Bitcoin Circuit, som har 325 millioner brukere, kommer inn på kryptområdet, er det sikkert å ha en positiv innvirkning når det gjelder å fremheve cryptocururrency for et stort nytt publikum,“ sa Lau til Cointelegraph via e-postkorrespondanse 24. juni.

PayPal rykter og stillingsannonser overflater

Ryktene slo til nettet 22. juni om at PayPal la cryptocurrencies til plattformen sin. I takt med rumblingen – stillingsoppføringer som PayPal postet på nettet og søkte etter krypto- og blockchain-relaterte ingeniører. Lite informasjon er imidlertid bekreftet. PayPal avviste kommentar om ryktene, ifølge tidligere Cointelegraph-rapportering.

Med tanke på at offentligheten er usikker på en PayPal-kryptotall generelt, ligger åpenbart detaljer rundt detaljer om en slik oppføring ikke bekreftet. „Det er bare å se om de bare gir kunden priseksponering eller lar brukerne hele eiendomsretten til å sende til en ekstern lommebok,“ sa Lau.

„Å ha fullstendig kontroll over kryptoen din gir brukerne et veldig viktig nivå av sikkerhet og verktøy,“ la Lau til.

Folk starter vanligvis med det grunnleggende

Krypto på en mainstream-betalingsgigant betyr eksponering. „PayPal ved å legge til krypto vil gi ekstra bevissthet, adopsjon og en ny betalingsmetode med lav friksjon for enkeltbrukere,“ sa Lau.

I starten, når folk hører om krypto, blir de ofte involvert gjennom mer mainstream, brukervennlige og ganske enkelt veier.

„Vanligvis begynner brukerne våre først å krypto via en app som Square Cash, Robinhood eller nå potensielt Venmo, og deretter komme til OKCoin for å utvikle og utføre investerings- og handelsplanene sine,“ sa Lau etter å ha nevnt OKCoin og andre børser som mer kompliserte, touting lagt til funksjoner

Lau la til:

„Som med fiat, kommer investeringer vanligvis etter at folk lærer å skaffe seg, lagre og omsette en eiendel. Vi er glade for å se flere og flere plattformer som gir brukerne muligheten til å ta det første skrittet inn i crypto for å vokse markedet.“
PayPal er bare det siste tegnet på den voksende mainstream crypto-interessen sett i 2020, som inkluderer mainstream-milliardær-hedgefondmester Paul Tudor Jones ‚ dykk i Bitcoin-investering , og Harry Potter-forfatter JK Rowlings kommentarer om Bitcoin på Twitter.