Mennesket redder canadiere fra Bitcoin ATM-svindel

En butiksejer i North Delta reddede canadiere fra at sende tusinder af dollars til Bitcoin ATM-svindlere.

Denne fidus har været stigende i landet, da mange mennesker ikke er opmærksomme på den canadiske lov.

Svindlere plager i stigende grad beboere i Canada med masser af Bitcoin Loophole hvor de efterligner visse offentlige organer for at stjæle penge fra intetanende mennesker. Da de retshåndhævende myndigheder går ud for at informere / advare borgere om svindel, lærte en dagligvarebutiksejer i British Columbia (BC), Ravi Patel, og hans kone og var i stand til at overbevise mange mennesker om at sende tusindvis af dollars til svindlerne via Bitcoin pengeautomat.

Canadiere mister tusinder af Bitcoin-pengeautomatsvindel

Patel blev informeret om de stigende Bitcoin ATM-svindel af det lokale politi, der flyttede rundt i samfundet for at advare beboerne, der måske ikke er bekendt med canadiske love. B.C. dagligvarebutikeejer tog tingene lidt længere ved at sende advarselsskilte om fidusen på Bitcoin-pengeautomaten i sin butik. Advarslen blev skrevet på både engelsk og hindi, ifølge rapporten.

Butiksejeren nævnte, at de havde stoppet mere end otte personer i at foretage kryptoverførsler til svindlerne. I henhold til rapporten stoppede de for nylig en mand fra at overføre ca. $ 5.500 til svindlerne via Bitcoin-maskinen. De var også i stand til at opfange en piges transaktion med svindlerne. Ifølge dem havde hun $ 7.000 og allerede sendt $ 3.700 til dem. ”Min kone og jeg skyndte os begge til hende, greb hendes hånd, og så stoppede vi hende.”

Svindlere efterligner statslige bureauer for at bedrage folk

Som rapporteret poserer svindlerne som canadiske regeringsorganer, når de når ud til de potentielle ofre. Svindleren vil hævde, at disse mennesker misligholder en ting eller den anden og beder dem også om at sende et bestemt beløb via Bitcoin-pengeautomaten for at rette problemet. Politiet meddelte imidlertid, at regeringen ville kræve betaling eller skat af beboerne via Bitcoin.

”Regeringen kræver ikke betaling i Bitcoin. Hvis et canadisk regeringsagentur kræver, at du betaler dine regninger, dine skatter i Bitcoin, er det et sikkert tegn på, at det er en fidus, ”sagde Cris Leykauf, der er Public Affairs Manager for North Delta Police.